Van Go Vino

Chillen in het park: Wijn in Blik Picknick Tips!

wijn-in-blik-in-koelbox

Hallo zonneschijnliefhebbers! Met de zon weer opkomst en de vakantie volop aan de gang, kunnen we weer met goeie moed naar buiten heen. We hebben het ultieme recept voor buitenplezier voor je: een gezellige picknick in het park, met een knipoog naar een lekker wijntje in blik. Hier zijn wat tips om jou picknick naar een hoger niveau te tillen!

 

Breng je picknick tot leven met wijn in blik!

Laten we het zomerse gevoel omarmen en je picknick opfleuren met wijnkeuzes die perfect bij het seizoen passen. Denk aan een verkwikkende witte wijn die je de extra warme dagen laat overleven met een vleugje frisheid. Of ga voor een subtiele rosé, een ware traktatie van zomers genot. Deze lichtere wijntjes zijn een extra zonnestraaltje tijdens je perfecte picknick!

En raad eens, hier komt wijn in blik om de hoek kijken als je partner in crime. Het is niet alleen handig mee te nemen, maar ook nog eens supersnel gekoeld voor de spontane picknick. Geen gedoe met flessenkurken en wijnglazen. Met wijn in blik heb je de perfecte toevoeging om jou picknick nog gezelliger te maken.

 

Combineer je wijn met eten

Nu je die heerlijke wijn in blik hebt meegenomen, mag een lekker hapje eten uiteraard niet ontbreken. Wat is de ideale partner voor een slokje verfrissende witte wijn of rosé? Niets minder dan lekker eten dat barst van smaak. Zo kan een goed geselecteerd kaasje je dag niet meer stuk maken, denk bijvoorbeeld aan een Port Salut, Brie of Camembert die perfect gepaard gaan met een witte wijn. Of neem wat rood fruit mee voor bij de Rosé. Het mag dan wel een picknick zijn, maar je smaakervaring wordt zeker weten een waar feest.

 

Houd het koel, wijn in blik is jouw redding op warme dagen

Stel je voor: zittend in het zonnige park, omringd door vrienden. Het enige waar je niet op zit te wachten? Een slokje lauwe wijn. Dit voorkomen? Je raad het al, vergeet absoluut geen koeltas mee te nemen! Zo weet je zeker dat je langdurig van je picknick kan genieten. Duik in je coole koeltas, gooi er wat ijs of koel-elementen in, en laat je wijn in blik en smakelijke snacks een ijskoude duik nemen. Het resultaat? Een verfrissende, koele slok wijn om jou de middag gezelschap te houden.

 

Dus trek eropuit, geniet van de zomerse dagen die nog komen gaan en blijf koel met je favoriete wijn in blik. Proost op de gezellige picknickmomenten en heerlijke zomerdagen.

Ervaar de voordelen van wijn in blik zelf!